Ειδήσεις – Σχόλια – Επικαιρότητα

 

Με την υπογραφή του Προέδρου 

 

Πέρασαν δύο χρόνια από την ημέρα που ανέλαβε τα καθηκοντά του το  σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας  και στο οποίο είχα την χαρά και την τιμή να είμαι Πρόεδρος.

Για την προσφορά μας στον πολιτισμό και την κοινωνία γενικότερα  θα αναφερθώ μιλώντας στην Γενική Συνέλευση των μελών (13-11-2011 ), η οποία  και θα μας κρίνει.

 Kαθήκον μου  μέσα από αυτές τις λίγες έστω γραμμές, είναι μια αναφορά στους επί δύο χρόνια συνεργάτες μου.  Στους επί δύο χρόνια συνοδοιπόρους μου στην Διοίκηση του Συλλόγου.

Όπως πολύ σωστά καταλάβατε αναφέρομαι στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αγαπήσανε και πονέσανε το Συλλογό μας. Άτομα με μεγάλες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα τους, στον αγώνα για τον επιούσιο.

Υπηρέτησαν με αγάπη και σεβασμό το Συλλογό μας.

 Υπήρξαν πάντα κοντά και στα προβλήματα του Συλλόγου μας,στον αγώνα για προσφορά στον πολιτισμό, για καλύτερη ποιότητα ζωής για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Πάντα έκλεβαν από τον περιορισμένο τους χρόνο.Πάντα μπροστάρηδες στον αγώνα για το καλύτερο.

Υπήρξε σε αυτό το Δ.Σ σεβασμός, κατανόηση και αλληλοεκτίμηση.

Ό ένας συμπλήρωνε τον άλλον. Δεν υπήρξαν διαχωριστικές γραμμές. Δεν υπήρξαν ομάδες. Τάξη και πειθαρχία στα συμβούλια. Οργάνωση και μεθοδικότητα.

Γιαυτό τούτος ο Σύλλογος σε δύσκολους δυστυχώς  καιρούς πορεύεται με επιτυχία,  και  ασφαλώς θα τον ζήλευαν αρκετοί από τους πολιτιστικούς φορείς στην περιοχή μας.

Ας είστε βέβαιοι ότι υπάρχουν γερά πολύ γερά θεμέλια.

Εγώ από την θέση του Προέδρου του Δ.Σ τους ευχαριστώ για όσα προσέφεραν, και ευχή μου να είναι ξανά στο ψηφοδέλτιο του Συλλόγου και  να ξαναεκλεγούν. Το δικαιούνται γιατί το αξίζουν.

Αποφασίσαμε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ να συναντηθούμε σε κάποιο μαγαζί για ένα αποχαιρετιστήριο γλέντι.

Έτσι λοιπόν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου βρεθήκαμε και ξεφύγαμε λιγάκι από την καθημερινότητα μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 VIDEO

http://youtu.be/-x1cU6XUDN8 

http://youtu.be/MwG-jnLDjiQ 

http://youtu.be/BeV0kUW-xXg

 

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ

 

Αυτή την εποχή στην περιοχή μας ,αρκετοί πολιτιστικοί Σύλλογοι αναδεικνύουν  μέσα από τις Γενικές τους Συνελεύσεις και τις Αρχαιρεσίες νέα Διοικητικά Συμβούλια.

Την αρχή έκανε ο Σύλλογος Θεσσαλών όπου για τρίτη συνεχόμενη φορά προεδρός του εξελέγη ο Γιάννης Κουσαίτης.

Επίσης στον Σύλλογο Πελλοπονησίων εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος ο Γιώργος Μπελίτσης.

Την Κυριακή 20 Ιουνίου και ο Σύλλογος Ηπειρωτών έχει επίσης εκλογές .

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου εύχεται ολόψυχα στα νέα Διοικητικά Συμβούλια των φίλων Συλλόγων κάθε επιτυχία στο έργο τους. Να σταθούν με επιμονή και υπομονή στο πλευρό του πολιτισμού και της πολιτιστικής προσφοράς που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος μας σε μια δύσκολη εποχή. Όλοι μαζί μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες, προσωπικές προβολές, και καθελογήτηκα προσωπικά οφέλη,  σεβόμενοι κάθε Διοικητική Νομιμότητα  προβλεπόμενη από  τους εσωτερικούς κανονισμούς ,ας αγωνιστούμε για καλύτερες μέρες, περισσότερο  ποιοτικές, για ένα καλύτερο αύριο. Το χρωστάμε στους συμπατριώτες μας, στις οικογενειές μας , στους εαυτούς μας..

 

 

 

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

Οι πρόσφατες δημοτικές εκλογές στην πόλη μας ανέδειξαν Δήμαρχο για τα επόμενα 3,5 χρόνια τον μέχρις και σήμερα Δήμαρχο  κ. Κυριάκο Τσίρο.

Ο Σύλλογος μας πέραν της όποιας πολιτικής σκοπιμότητας ,αλλά στα πλαίσια των θεσμών, εύχεται στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο και το νεοεκλεγέν Δημοτικό Συμβούλιο  κάθε επιτυχία στο έργο τους , αγάπη και προσφορά στον πολιτισμό.

Εμείς σαν Πολιτιστικός Σύλλογος, με τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο σαν θεσμοθετημένα όργανα, και σύμφωνα με τον εσωτερικό μας κανονισμό άρθρο 2 , θα συνεργασθούμε για την ανάπτυξη του πολιτιστικού και μορφωτικού επιπέδου των μελών του Συλλόγου,αλλά και σύμφωνα με το άρθρο 3 του ιδίου κανονισμού, ο Συλλογός μας θα συμβάλει  με κάθε δυνατό τρόπο για την προώθηση  των προβλημάτων των Επτανησίων του Δήμου Γαλατσίου