Ο Δήμος μας

Μαΐου 6th, 2010

Comments ( 0 )

Από el.wikipedia.

ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

Το Γαλάτσι (καθ. Γαλάτσιον) είναι από το 1963 δήμος του πολεοδομικού συγκροτήματος της Αθήνας. Γεωγραφικά ανήκει στα βόρεια προάστεια αν και με την συνεχόμενη επέκταση της Αθήνας, το Γαλάτσι βρίσκεται πλέον στο κέντρο της πόλης. Είναι από τις περιοχές της πρωτεύουσας με το μεγαλύτερο ποσοστό πρασίνου αλλά και μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες ταυτόχρονα. Καταλαμβάνει έκταση περίπου 4 τετρ. χλμ. βρίσκεται δυτικά από τα Τουρκοβούνια και 4 χλμ. βόρεια από το κέντρο της Αθήνας. Συνορεύει με τους εξής δήμους: Αθηναίων, Νέας Ιωνίας, Ψυχικού και Φιλοθέης. Το Γαλάτσι ξεδιπλώνεται στους πρόποδες του λόφου Τουρκοβούνια που είναι ο υψηλότερος της Αθήνας. Διοικητικά υπάγεται στην νομαρχία Αθηνών.

Ιστορία

Το Γαλάτσι μέχρι το 1850 ήταν μια ακατοίκητη περιοχή με το όνομα Εύμορφη Εκκλησιά (Ομορφοκκλησιά) από τον ομώνυμο ναό της περιοχής. Τότε άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι κάτοικοι κυρίως από την περιοχή της Δωρίδας του νομού Φωκίδας, οι οποίοι φτιάχνουν προσωρινές κατοικίες, για να ξεκαλοκαιριάζουν τα κοπάδια τους, που αργότερα με την ανάπτυξη της Αθήνας πολλαπλασιάζονται ενώ δημιουργούνται τα πρώτα ασβεστοκάμινα.

Οι πρώτοι όμως μόνιμοι κάτοικοι έρχονται την δεκαετία του 1910 κυρίως ως εργάτες στα καμίνια. Τότε αρχίζει η εισροή Ναξιωτών. Το 1925 το Γαλάτσι αποτελούσε εξοχική περιοχή της Αθήνας όπου μαζεύονταν πολλοί αριστοκράτες της πρωτεύουσας. Αργότερα παρατηρείται άνοδος του πληθυσμού με κατοίκους που προέρχονται από όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Έχουν αρχίσει να δημιουργούνται τα πρώτα καταστήματα , ενώ το 1935 το Γαλάτσι αποκτά την πρώτη του λεωφορειακή γραμμή το 608 . Την 1η Ιουλίου 2005 η γραμμή του Γαλατσίου συνενώνεται με αυτή του Ζωγράφου (222) και γίνεται μια εναία γραμμή με ονομασία 608 Γαλάτσι-Ακαδημία-Νεκρ.Ζωγράφου

Την περίοδο της Γερμανικής κατοχής στα Τουρκοβούνια κρύβονται πολλές αντιστασιακές οργανώσεις. Το 1954 το Γαλάτσι αποσχίζεται από τον δήμο Αθηναίων ως ομώνυμη κοινότητα, ενώ το 1963 έχοντας πλέον περίπου 14.000 κατοίκους γίνεται δήμος.

Τα Τουρκοβούνια αναφέρονται για πρώτη φορά από τον Παυσανία στα Αττικά του με το όνομα Αγχεσμός, λέγοντας ότι εκεί βρίσκεται ξόανο του θεού Δία (Διός άγαλμα Αγχεσμίου), καιρικού θεού, αφού από εκεί λέγεται ότι ο Δίας έριχνε τους κεραυνούς. Το όνομα Αγχεσμός προέρχεται από τις λέξεις άγχη που σημαίνει πλησίον και εσμός που σημαίνει αυτός που εξορμά δυνατά. Ο Παυσανίας αναφέρει ότι από την εποχή του Σόλωνα το βουνό έκρυβε πολλούς κινδύνους όπως ανέμους, αγρίμια, κεραυνούς, ληστές οι οποίοι κρύβονταν στις σπηλιές και κατέβαιναν και λήστευαν το άστυ.

Το 1932 ο αρχαιολόγος Μπερντ ανακάλυψε στο βόρειο άκρο του βουνού ίχνη αρχαίου βωμού ενώ ο Διονύσιος Σουρμελής στην «Ιστορία των Αθηνών» αναφέρει ότι στο βουνό βρισκόταν το Άλσος των Ευμενίδων, όπου οδηγήθηκε ο Οιδίποδας από την κόρη του Αντιγόνη για να ξεπλυθεί από τα αμαρτήματα της οικογένειας των Λαβδακιδών και να δικαστεί. Το αρχαίο όνομα διατηρήθηκε μέχρι τον 3ο – 5ο αιώνα μ.Χ. οπότε ο λόφος μετονομάστηκε σε Λυκοβούνια προφανώς από τους λύκους που υπήρχαν εκεί ή από το φως που έλουζε το βουνό (λύκος=φως), ενώ μια άλλη εκδοχή αναφέρει ότι το όνομα το πήρε από τον Λύκο, γιο του βασιλιά της Αττικής, Ερεχθέα, στον οποίο ο πατέρας του άφησε κληρονομιά τον λόφο. Την σημερινή ονομασία Τουρκοβούνια, την πήρε τον 15ο αιώνα επειδή αποτελούσε οχυρό των Τούρκων το 1456. Ο Νίκος Καρόρης, αγωνιστής της Επανάστασης του 1821, αναφέρει στα απομνημονεύματα του τις κινήσεις των Τούρκων μπροστά, πίσω και πάνω στο βουνό, στη διάρκεια της μάχης της Αθήνας. Μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα, στα Τουρκοβούνια εκπαιδευόταν το Ιππικό, μέχρι το 1943 η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ενώ μέχρι το 1946 έκανε ασκήσεις σκοποβολής η Αστυνομία. Μέχρι το 1941, τα Τουρκοβούνια διατηρούν τη πυκνή τους βλάστηση. Η Κατοχή και οι ανάγκες των Αθηναίων για καύσιμα οδήγησαν το μεγαλύτερο μέρος του δάσους σε καταστροφή. Το βουνό και στη διάρκεια του πολέμου παραμένει δύσβατο. Λίγοι τολμηροί καταφέρνουν να το πατήσουν. Η ανάπτυξη της περιοχής και η δημιουργία αρχικά, οργανωμένου οικισμού, έπειτα Κοινότητας και στο τέλος δήμου δεν αφήνουν αλώβητα τα Τουρκοβούνια.

 

Το όνομα «Γαλάτσι»

Υπάρχουν διάφορες εκδοχές για την προέλευση του ονόματος Γαλάτσι. Μια από αυτές είναι ότι το 1851, κάποιος Συμεών Γαλάκης αγόρασε με συμβολαιογραφική πράξη στρέμματα γύρω από την Αγία Γλυκερία. Σύμφωνα με την ιδιωτική προφορά των Αθηναίων, που πρόφεραν το τ, τσ (κατά το Καρύτη – Καρύτση, Χαλκούτι – Χαλκούτσι) είναι λογικοφανής η εκδοχή το – κ – του ονόματός του να έγινε – τσ – και το Γαλάκης να έγινε Γαλάτσης – Γαλάτσι. Μια άλλη η οποία είναι πιο λογικοφανής είναι αυτή που αναφέρει ο Θεόδωρος Γκούντερα, φιλόλογος, που γράφει ότι τσοπάνηδες της περιοχής γύριζαν και φώναζαν: «Γάλα – γάλα – φρέσκο γαλατάκι». Επίσης, θα πρέπει να διερευνηθεί αν υπάρχει κάποια σχέση με την ομώνυμη παραθαλάσσια πόλη στην ανατολική Ρουμανία.

Αξιοθέατα και γνωστά σημεία του Γαλατσίου

 

Ναός Αγίου Γεωργίου

ναός αφιερωμένος στον Άγιο Γεώργιο ο οποίος χτίστηκε τον 12ο αιώνα πάνω σε λείψανα 5ου – 4ου αιώνα π.Χ., όπου πιστεύεται ότι υπήρχε αρχαίο νεκροταφείο.

Ομορφοκκλησιά

Η Ομορφοκκλησιά είναι παλαιοχριστιανικής εκκλησίας, η οποία με τη σειρά της είχε χτιστεί πάνω σε λείψανα αρχαίου ναού. Διαθέτει σπάνιες τοιχογραφίες, ενώ γύρω από τον ναό έχουν βρεθεί αρχαία λείψανα του

Ναός Αγίας Γλυκερίας

Χτίστηκε το 1590 από την Οσία Φιλοθέη και για παραπάνω από 300 χρόνια χρησιμοποιήθηκε σαν παρθεναγωγείο, μοναστήρι και κρυφό σχολειό. Γκρεμίστηκε το 1927 για να οικοδομηθεί στην ίδια θέση ο σημερινός ναός. Η Αγία Γλυκερία αποτελεί την πολιούχο του Γαλατσίου.

Άλσος Βεΐκου

Το Άλσος Βεΐκου αποτελεί μια τεράστια έκταση πρασίνου και είναι ένας από τους μεγαλύτερους πνεύμονες της Αθήνας. Διαθέτει καφετέρια, παιδική χαρά, γήπεδα, θέατρο, θερινό κινηματογράφο και αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς Αθηναίους τα σαββατοκύριακα.

 

Κλειστό Γαλατσίου

Το Κλειστό Γαλατσίου αποτελεί ένα υπερσύγχρονο κλειστό γήπεδο το οποίο κατασκευάστηκε το 2004 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004 για τα αγωνίσματα της ρυθμικής γυμναστικής και της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και ανήκει στην Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.

Σχολικό συγκρότημα Γκράβας

Το Σχολικό Συγκρότημα Γκράβας είναι το γνωστότερο και μεγαλύτερο συγκρότημα σχολείων στην Αθήνα, και βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του δήμου Αθηναίων, κοντά στις συνοικίες Κυπριάδου, Περιβόλια και στα σύνορα με το δήμο Γαλατσίου ενώ περιλαμβάνει νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, Τ.Ε.Ε. και Ι.Ε.Κ. του δήμου Αθηναίων και του δήμου Γαλατσίου.

Τουρκοβούνια και Αττικό Άλσος

Τα Τουρκοβούνια και το Αττικο Άλσος που βρίσκεται σε αυτά, αποτελούν δημοφιλή προορισμό για τους Αθηναίους, εξαιτίας της θέας που προσφέρουν και για τις καφετέριες, εστιατόρια και τον κινηματογράφο που διαθέτουν.

Γειτονιές

Η Λαμπρινή αποτελεί την πιο γνωστή περιοχή εκτός του κεντρικού Γαλατσίου, ενώ άλλη περιοχή η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη και συνορεύει με το Γαλάτσι είναι η Κυπριάδου.

Γειτονικές Περιοχές
 

Κυψέλη
Ψυχικό
Φιλοθέη
Πατήσια
Περισσός

Ο Δήμος Γαλατσίου είναι ένας σύγχρονος Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς κοινωνικής, οικονομικής καπολιτιστικής ζωής.
Οι υπηρεσίες αυτές είναι

Η Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών
Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών για τη μελέτη, την κατασκευή τεχνικών έργων και την καθαριότητα του Δήμου
Το Πνευματικό Κέντρο για την πολιτιστική ζωή του δημότη.
Πολιτιστικά

Ο Δήμος Γαλατσίου στηρίζει την Τέχνη, την Παράδοση και τον Αθλητισμό. Συμβάλει στη διαρκή πνευματική ανάπτυξη,  καλλιέργεια και ψυχαγωγία (κινηματογράφοι και χώροι αναψυχής) του Δημότη είτε με διάφορα προγράμματα είτε μέσο των συλλόγων και των σωματείων

 Από το galatsi.gov.gr                            Πνευματικό Κέντρο

 

Αίθουσα Εκδηλώσεων

Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Γαλατσίου, η οποία στεγάζεται στο Δημαρχείο, Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους, πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς διάφορες εκδηλώσεις, αρκετές από τις οποίες γίνονται υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου.

Δημοτική Χορωδία

Η Δημοτική Χορωδία Γαλατσίου ιδρύθηκε το 1996. Αποτελείται από 35-40 χορωδούς. Έχει στο ενεργητικό της πολλές συναυλίες στα πλαίσια του Δήμου Γαλατσίου καθώς και αρκετές εκτός των ορίων του. Έχει συμμετάσχει στο ιωβηλαίο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού όπου και βραβεύτηκε, σε διάφορα χορωδιακά φεστιβάλ καθώς και στο τηλεοπτικό σήριαλ « Περί ανέμων και υδάτων». Το ρεπερτόριό της κινείται στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι όπως επίσης και στο παραδοσιακό. Στόχος της είναι η επαφή των δημοτών μας με το καλό ελληνικό τραγούδι , καθώς και η επαφή και εκπαίδευση των μελών της με το χορωδιακό τραγούδι. Η Χορωδία διευθύνεται από τον μαέστρο Σπύρο Παπαδάτο.

  Δημοτική Ορχήστρα

  Η Δημοτική Ορχήστρα αποτελείται από δέκα περίπου μουσικούς και καλύπτει ένα ρεπερτόριο που κυμαίνεται μεταξύ του έντεχνου τραγουδιού , με στόχο τη συνοδεία της Δημοτικής Χορωδίας, μέχρι και ολοκληρωμένων μουσικών κύκλων για αυτόνομες εμφανίσεις. Στόχος του τμήματος είναι η εκπαίδευση και η απόκτηση εμπειρίας από τους μουσικούς στην ύπαρξή τους μέσα στην ορχήστρα αλλά και η καλλιτεχνική δημιουργία. Τη Δημοτική Ορχήστρα διευθύνει ο Σπύρος Παπαδάτος.

Ομάδα Θεάτρου

Η Θεατρική Ομάδα λειτουργεί δεκαπέντε (15) χρόνια , με υπεύθυνο το σκηνοθέτη Δημήτρη Κωτσή, σαν θεατρικό εργαστήρι, όπου διδάσκεται αυτοσχεδιασμός, ανάγνωση κειμένου, παρουσίαση ποιημάτων, και θεατρικών αποσπασμάτων ,καθώς και σαν θίασος που δίνει παραστάσεις. Έχει παρουσιάσει έως τώρα έργα νεοελληνικού ρεπερτορίου (Ματς του Γ. Μανιώτη, Μήδεια & Ρωμαίος και Ιουλιέττα του Μποστ, Δεν είμαι εγώ του Γ. Ξενόπουλου κ.ά.), σύγχρονου ξένου ρεπερτορίου ( Βυσσινόκηπος του Τσέχωφ, Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας του Σαίξπηρ, Τρωάδες του Ευριπίδη ,Όρνιθες του Αριστοφάνη κ.ά.)

Ομάδα Χορού

Η Ομάδα Χορού το Π.Κ Γαλατσίου ιδρύθηκε το 1988 με σκοπό αφενός την εκμάθηση των παραδοσιακών χορών της πατρίδας μας, αφετέρου τη διάδοση των ελληνικών ηθών και εθίμων και τη διαφύλαξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Μετά από 20 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας, ο χορός έχει γίνει το μέσο ώστε οι νέοι και τα παιδιά να γνωρίσουν τις παραδόσεις μας και οι μεγαλύτεροι να τις θυμηθούν και, γιατί όχι, να μας τις μεταφέρουν.

..

Κούλουμα – Απόκριες

Κατά τη διάρκεια των Αποκριών το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου, εδώ και πολλά χρόνια, διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις στο Άλσος Βεϊκου.

Στέκια Νεολαίας

Τα Στέκια Νεολαίας είναι ένας καταξιωμένος θεσμός στο Γαλάτσι από το 1985. «Αγκαλιάζουν» τα παιδιά και τους νέους στις γειτονιές του Γαλατσίου με δραστηριότητες όπως η Μουσική, το Θέατρο, ο Χορός, η Φωτογραφία και οι Εικαστικές Τέχνες, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους νέους –και όχι μόνο- να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, να έρθουν σε επαφή με την Τέχνη και να δημιουργήσουν δεσμούς φιλίας και συντροφικότητας. Τα Στέκια είναι ταυτόχρονα το σχολείο και το σπίτι για το κάθε παιδί.

             

  

Στοιχεία Επικοινωνίας


 
Δήμος Γαλατσίου Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι,  Τηλ. Κέντρο: 213 2055300
 

 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Γαλατσίου
 

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποτελείται από 33 δημοτικούς συμβούλους που εκλέγονται κάθε τέσσερα χρόνια. Επικεφαλής του κάθε μειοψηφήσαντα συνδυασμού είναι ο Σύμβουλος που ήταν υποψήφιος Δήμαρχος

1 ΜΠΑΚΑΛΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ                                           Πρόεδρος Δ.Σ.
2 ΚΙΤΣΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ                                                Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
3 ΣΚΛΗΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                       Γραμματέας Δ.Σ.

 

 

Δημοτικοι Σύμβουλοι

Λεπίδα – Ντάγλα Σοφία

Δερεδίνης Βασίλης

Ελευθερίου Εμμανουήλ

Σπηλιοπούλου – Χρυσάγη Ντίνα

Μπουγιούκας Ευάγγελος

Μελισσουργός Γερμάνος

Κουνάνης Ελευθέρ. Φραγκίσκος

Μπάκαλου Ισιδώρα

Ροπόδης Παναγιώτης

Μπάστας Κωνσταντίνος

Βερούλης Ιωάννης

Δάσκα – Σώμου Μαρία

Ζήκου Αγγελική

Μαρία Λιάπη

 Αμοργιανός Γεώργιος

Μανδηλαρά Μαργαρίτα

Κοράκη Μάρθα

Βάσιλας Πέτρος

Οικονόμου Ιωάννη

—————————

Ζώμπος Κωνσταντίνος

Μανιάτης Ιωάννης

Ζέρβα Έλενα

Παναγιωτακοπούλου Ασπασία

Κιτσίνη Γεωργία

——————–

Μανώλης Πρωτονοτάριος

Σκληράκης Γιάννης.

————————————

Νίκος Μαγκανάρης, 

Κιούπης Χρήστος.

——————————-

Σπύρος Παναγιώτου

Παπαδοκωστόπουλος Άρης

—————————————

 Γρηγόρης Χαραλαμπίδης,

Βουρδουμπάς Χάρης.

——————————————

Δαβίλας Παναγιώτης


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ: ΜΠΑΚΑΛΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 213 2055329

 Αρμοδιότητες του δημοτικού συμβουλίου:

 

 Το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει για όλα τα θέματα που αφορούν το Δήμο, εκτός από εκείνα που ανήκουν στην αρμοδιότητα του δημάρχου ή της δημαρχιακής επιτροπής
Το δημοτικό συμβούλιο εκφράζει τις θέσεις του σε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος και γνωμοδοτεί όποτε δημόσιες αρχές ή αρμόδια όργανα ζητούν τη γνώμη του
Καθορίζει τους φόρους, τα τέλη, τα δικαιώματα και τις εισφορές
Το δημοτικό συμβούλιο έχει αποφασιστικές ή γνωμοδοτικές αρμοδιότητες σε θέματα ρυθμιστικών σχεδίων και προγραμμάτων προστασίας περιβάλλοντος, προγραμματισμού εφαρμογής ρυθμιστικών σχεδίων, οικιστικής οργάνωσης ανοικτών πόλεων, εφαρμογής Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.), πολεοδομικών μελετών, ανάπλασης περιοχών, πολεοδομικών επεμβάσεων, χρηματοδότησης προγραμμάτων ανάπλασης, ανασυγκρότησης υποβαθμισμένων περιοχών, πολεοδομικής αναμόρφωσης προβληματικών περιοχών, αποζημίωσης ρυμοτομουμένων, πολεοδομικών ρυθμίσεων, εισφοράς σε γη ή σε χρήμα, περιοχών ειδικά ρυθμιζόμενης πολεοδόμησης (Π.Ε.Ρ.ΠΟ.), έγκρισης πολεοδομικών μελετών και καθορισμού χρήσεων γης, χωροθέτησης κοιμητηρίων, κατά τις προβλέψεις του ν. 2508/1997 (ΦΕΚ 124 Α΄), όπως κάθε φορά ισχύει, και κέντρων αποτέφρωσης νεκρών
Καταρτίζει με την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών του τον κανονισμό λειτουργίας του, με βάση τον πρότυπο κανονισμό της παραγράφου 8 του άρθρου 95

πηγή:  http://www.galatsi.gov.gr/web/guest/dimotikosymvoulio

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΤΣΑΚΑΛΩΦ 22Α-11146 ΓΑΛΑΤΣΙ

69735431206973543120

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ

 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΩΝ

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 13-11146 -ΓΑΛΑΤΣΙ

210 2929604

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ


210 2933993

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ


210 2929956

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΑΦΑΙΑΣ 18 ΚΑΙ ΠΛΑΤΩΝΟΣ 11147 ΓΑΛΑΤΣΙ

21022888832102288883

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

ΗΡΑΣ 16 – 11146 ΓΑΛΑΤΣΙ

210 2222839

 

 

ΤΟΠΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

 

ΓΡΑΜΜΗ

ΖΗΝΩΝΟΣ 8-ΓΑΛΑΤΣΙ

210 2138142

http://www.e-grammi.gr/

 

ΠΑΛΜΟΣ

ΑΛΚΥΟΝΗΣ  10   11146  – ΓΑΛΑΤΣΙ

21021301312102130131

http://www.palmosnews.gr/

 

G- magazine

ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 28ΚΑΙ ΧΑΛΕΠΑ 11141-ΑΘΗΝΑ

210 2112040

http://www.g-magazine.gr/dnn/

 

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΚΑΒΒΑΔΙΑ 3-11146- ΓΑΛΑΤΣΙ

210 2933210

 

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

http://www.e-galatsi.gr/

ΓΑΛΑΤΣΙΩΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ

                                                                                                                                            http://galatsiotikiantilali.blogspot.gr/